XXІV Міжнародний науково-практичний форум «Теорія і практика розвитку агропромислового комплексу та сільських територій»

4-6 жовтня 2023 р. відбувся науковий захід у Львівському національному університеті природокористування, який має статус однієї з найважливіших подій у сфері аграрної та економічної науки України.

Програма форуму передбачає пленарне засідання, роботу дев’яти  міжнародних науково-практичних конференцій, семи  міжнародних студентських наукових конференцій, які відбувалися протягом вказаного періоду.

5 жовтня 2023 року в рамках форуму відбулася міжнародна науково-практична конференція «Організаційно-економічний механізм розвитку агропромислового комплексу і сільських територій», на якій дистанційно з доповідями виступили і викладачі економічного відділення коледжу Придюк Оксана Миколаївна «Трансформація розвитку АПК та сільських територій», а також  Торган Руслан Іванович «Механізм матеріального забезпечення сільськогосподарських підприємств».

В роботі студентської секції прийняли участь студенти економічного відділення коледжу.

Науково-практична конференція покликана стати платформою:

- для ефективного спілкування науковців і практиків з України та  Европейської спільноти

- для поширення здобутків і подальшого розвитку наукової думки;  проведення оцінки актуального стану економіки України;

 - визначення першочергових викликів і завдань для агропромислового комплексу України в умовах війни, повоєнного періоду.

Дякуємо організаторам форуму, однодумцям і колегам за готовність ділитися своїми думками, ідеями, презентували результати завершених досліджень.