Cпівпраця між закладами освіти

Сьогодні співпраця між закладами освіти відіграє одну з ключових ролей для забезпечення якості освіти.

25 вересня 2024 в.о. директора коледжу Анатолій ПАСТЕРНІЦЬКИЙ та ректор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Ігор ЧУДИК провели робочу зустріч під час якої було підписано Договір про співпрацю між навчальними закладами. 

У ході спілкування колеги обговорили подальші кроки співробітництва та домовилися про організацію спільних студентських, культурних та просвітницьких заходів, участь в університетських конференціях, семінарах, симпозіумах, круглих столах й форумах, залучення студентів до розробки та реалізації соціальних, екологічних, інженерно-геодезичних проєктів, комп’ютерного проєктування, програмування формування єдиного наукового-освітнього простору, впровадження інноваційних освітніх технологій, форм та  методів навчально-виховної, науково-методичної роботи.

Адміністрація коледжу дякує ректору та колегам Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу за цікаву зустріч та сподівається, що спільна праця у вихованні та навчанні молоді принесе ефективні результати.