Участь студентів в молодіжному конгресі

25 травня відбувся наймасовіший молодіжний конгрес «Українська ідентичність та її промоція у світі» в якому взяли участь здобувачі освіти спеціальності «Право» Лукинюк Сніжана, Леньо Діана та викладач юридичних дисциплін Лещишин Юлія.
Молодіжний конгрес: українська ідентичність та її промоція у світі — це захід, організований Молодіжною радою при Міністерстві закордонних справ України. Цей конгрес об’єднав активну українську молодь, представників державної влади та бізнесу для обговорення розвитку і проявів української ідентичностізакордоном та того, як цьому може сприяти молодь
На заході було обговорено основні аспекти української ідентичності на панельних дискусіях:
1. Визначення української ідентичності: Учасники обговорили , що робить українців унікальними та які цінності визначають нашу ідентичність.
2. Цифровізація у формуванні міжнародного образу України: Розглянули , як сучасні технології впливають на сприйняття України світом.
3. Українська ідентичність: як залучити молодь до її промоції як в Україні, так і за кордоном: Обговорили практичні кроки для просування української ідентичності серед молоді
Участь у події також взяли: керівники органів влади Андрій Чесноков - заступник Міністра молоді та спорту України, Юлія Гришина - народна депутатка України, голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти науки та інновацій, доктор юридичних наук, професор, Мар'яна Томин - директорка департаменту культурної спадщини Міністрерства культури та інформаційної політики України, молодь, інфлюенсери: шеф-кухар та ресторатор Євген Клопотенко, телеведучий Акім Галімов та 100 молодих активних лідерів держави та тисячі молоді в онлайні.