Сьогодні студенти спеціальності Менеджмент під керівництвом викладачів Кухній Л.С. та Досин О.М. мали можливість відвідати приватне сільськогосподарське підприємство "Рідна земля". Ця екскурсія була частиною навчального процесу, який має на меті допомогти студентам зрозуміти, як діє реальне підприємство в умовах сучасного господарювання.

Під час екскурсії студенти мали можливість побачити всі етапи виробництва молочної продукції та дізналися про використання сучасних технологій в переробній галузі.

Також студенти також мали можливість поспілкуватися з керівником та працівниками підприємства і дізнатися про їх досвід та виклики, з якими вони зіткнулися у своїй роботі. Вони дізналися про те, як підприємство працює з постачальниками та покупцями, як контролює якість виробів та як відбувається планування роботи підприємства.

Загалом, екскурсія на приватне сільськогосподарське підприємство "Рідна земля" була вдалим досвідом для студентів, який дозволив їм побачити, як теорія використовується на практиці, як підприємство зберігає природні ресурси та дбає про довкілля, та як підприємство співпрацює з партнерами та клієнтами для досягнення успіху в галузі сільського господарства.