Нові можливості для майбутніх IT-фахівців: участь студентів коледжу в Міжнародному Форумі

23 березня відбувся Міжнародний Форум «Навколо ЦОД. Навколо Хмари. Навколо IoT. Навколо IP. Навколо Даних. Навколо Безпеки» (або BIT-2023).

Студенти спеціальності «Комп’ютерні науки» з викладачами Зубанським Р.І., Палюгою Я.М. та Костюк Н.В. взяли участь у даному заході. Цей форум є однією з найважливіших подій нашого міста у галузі інформаційних технологій і збирає разом експертів з усіх куточків України та світу, які діляться своїм досвідом та новітніми розробками.

Студенти та викладачі мали можливість поспілкуватися з представниками відомих компаній та організацій, що працюють в галузі інформаційних технологій, а також дізнатися більше про нові тренди та розробки у цій галузі. Крім того, участь у форумі надала студентам можливість розширити свої знання та навички, а також знайти нові можливості для майбутньої кар'єри.

В цілому, участь коледжу в такому заході - це важлива подія, яка дала можливість розширити коло партнерів та стейкхолдерів, та зробила коледж більш привабливим для майбутніх студентів, які шукають високоякісну освіту в галузі інформаційних технологій.