Екскурсійне заняття

16 вересня у студентів економічного відділення коледжу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» відбулось екскурсійне заняття з дисципліни «Банківські операції» на тему «Ознайомлення з діяльністю комерційного банку».

Заняття проходило на базі Івано-Франківського відділення Райффайзен банку Аваль, яке розташоване на вулиці Грушевського 11.  Із діяльністю установи студентів ознайомив керівник відділення Шкурашівський Андрій Михайлович.

На занятті студенти вивчили структуру комерційного банку, принципи його діяльності та механізм роботи, налагоджений для зручності клієнтів. Також вони ознайомились з посадовими обов'язками працівників відділення.            

Особливо зацікавила студентів інформація про можливості працевлаштування в банку, а саме робота так званого «мобільного банкіра». Адже сучасний комерційний банк – це універсальна фінансова установа, яка виконує велику кількість різноманітних операцій для задоволення потреб клієнтів та надає можливості для працевлаштування та професійного росту працівників.