Студенти освітньої програми “Комп’ютерні науки” відвідали офіс компанії Beetroot AB

Нещодавно студенти груп 21-Кн та 31-Кн отримали унікальну можливість відвідати офіс IT-компанії Beetroot AB, де мали нагоду прослухати захоплюючу лекцію від представників компанії. Спікерами виступили Богдан Ярмощук (Delivery Team Lead at Beetroot Academy), Тетяна Нікіфорова (HR Manager), Олег Драганчук (Team Lead/Tech Lead) та Павло Чепурняк (Manual QA).

На зустрічі обговорювалися важливі теми, пов’язані з дисциплінами «Технології розробки ПЗ», «Об'єктно-орієнтоване програмування» та «Тестування програмних систем і комплексів». Студенти також отримали цінні поради щодо створення професійного резюме та профілю в LinkedIn, що стане їм у нагоді під час пошуку роботи.

Крім того, учасники дізналися більше про іст

орію компанії, специфіку роботи та умови, в яких працюють співробітники Beetroot AB. Особливо вразила атмосфера в офісі, яка поєднує роботу та відпочинок, завдяки спеціальним зонам для відпочинку, ігор і навіть обіду.

Ця зустріч не лише збагатила студентів новими знаннями, а й допомогла їм зрозуміти, як теоретичні концепції з навчальної програми втілюються в реальному житті сучасної ІТ-індустрії.