«Агротехнолог» збирає урожай.

Освіта і досвід є необхідними передумовами формування кваліфіковано фахівця, а знання стають знаннями тільки тоді, коли вони одержані самостійно, мають зв'язок з практичною діяльністю і застосовуються на власному досвіді.  Такий досвід отримують студенти - агрономи у гуртку «Агротехнолог» під керівництвом к.с.-г.н. Орловського Р.М.

Сьогодні студенти збирали урожай картоплі сорту «Королева Анна» - ранній сорт картоплі столового призначення, виведена німецькими фахівцями. Товарність бульб картоплі цього року  на дуже високому рівні - 82-96%. Картоплини вирівняні за розміром і масою, як на підбір, правильної без вад форми, з яскравою жовтою шкіркою і непомітними вічками. Картопля має високу стійкість до захворювань, до парші та фітофтори, раку картоплі. Цей сорт має відмінні смакові якості та підходить для багатьох страв. Висока урожайність картоплі - це винагорода за догляд та правильну технологію вирощування культури.

Такий вид роботи  істотно розширює і поглиблює знання студентів, пов'язує навчання з майбутньою агрономічною діяльністю.